5 Petua Pocket Option Yang Harus Diikuti Setiap Pedagang

5 Petua Pocket Option Yang Harus Diikuti Setiap Pedagang

Setiap peniaga bermimpi akan berjaya dalam apa yang sedang dilakukannya. Ada cara untuk mencapainya, tetapi ia memerlukan masa dan fokus anda. Lebih-lebih lagi, adalah idea yang baik untuk belajar dari orang lain dan mendengar nasihat yang mereka kongsi. Di bawah ini, anda akan menemui beberapa petua untuk membantu anda dalam proses untuk menjadi peniaga yang lebih baik.

Petua Pocket Option untuk meningkatkan hasil perdagangan anda

Lakukan analisis

Melakukan analisis sepanjang pasaran adalah perlu jika anda berfikir secara serius mengenai perdagangan. Kita dapat membezakan antara analisis teknikal dan analisis fundamental. Analisis yang tertumpu pada tindakan harga disebut analisis teknikal. Ini berdasarkan pemerhatian pada carta untuk mengenali arah pergerakan harga. Di sini, anda boleh menggunakan bantuan alat analisis teknikal yang terdapat di platform Pocket Option seperti petunjuk atau alat lukisan.

Mengumpulkan maklumat mengenai syarikat tertentu akan membantu anda melihat gambaran yang lebih besar. Anda akan dapat meramalkan trend yang lebih besar di mana pasaran mungkin mengikuti. Ini adalah analisis asas. Lakukan kedua-dua jenis ini dan anda akan meningkatkan peluang anda untuk meramalkan kelakuan harga masa depan. Ketahui bagaimana indikator berfungsi dan gunakannya dalam analisis dengan betul.

5 Petua Pocket Option Yang Harus Diikuti Setiap Pedagang
Analisis teknikal membantu mengenal pasti titik perubahan pasaran

Ikuti Wawasan Pilihan Pocket

Di platform Pocket Option, anda akan menemui ciri yang disebut Insights. Anda harus memeriksanya secara sistematik untuk melihat apa yang sedang berlaku dalam dunia ekonomi. Beberapa peristiwa mempengaruhi pasaran dengan ketara. Mengetahui terlebih dahulu apa yang mungkin berlaku akan membantu dalam analisis pasaran.

Kejadiannya mungkin sangat berbeza, dari laporan pekerjaan, melalui pemilihan hingga ucapan pegawai bank pusat. Terdapat pelbagai kalendar ekonomi yang terdapat dalam talian. Periksa mereka bersama-sama dengan ciri Wawasan untuk terus mengetahui tentang keadaan semasa dalam persekitaran kewangan.

5 Petua Pocket Option Yang Harus Diikuti Setiap Pedagang
Perhatikan lilin tinggi 5 minit tinggi semasa siaran berita penting (NFP - Gaji Bukan Ladang)

Kembangkan strategi perdagangan

Mempunyai strategi perdagangan akan mengelakkan anda daripada bergerak kacau dan tidak teratur. Pergi ke sumber pendidikan Pocket Option dan anda akan menemui sebilangan besar strategi yang siap digunakan. Sesuaikan yang kelihatan menarik bagi anda. Itu mesti sesuai dengan gaya perdagangan anda, kaedah pelaburan dan tujuan jangka panjang anda. Mengikuti strategi perdagangan bukan sahaja dapat membantu anda melindungi modal anda tetapi juga menghasilkan keuntungan yang stabil. Strategi yang berbeza melibatkan corak dan petunjuk yang berbeza. Uji beberapa dan cari yang terbaik untuk anda.

5 Petua Pocket Option Yang Harus Diikuti Setiap Pedagang
Kembangkan dan uji strategi perdagangan di Pocket Option

Fahami aset anda

Terdapat begitu banyak instrumen kewangan yang ditawarkan oleh Pocket Option. Jangan tergoda untuk mencuba semuanya. Ia hanya akan menimbulkan kekeliruan yang tidak perlu. Ini akan menghilangkan perhatian anda dan ini adalah cara singkat untuk membuat kesilapan. Fokus hanya pada beberapa instrumen dan fahami dengan baik. Adalah kurang sukar untuk memantau satu atau dua instrumen. Pelajari mereka untuk beberapa waktu dan anda akan melihatnya membawa hasil yang lebih baik daripada melompat dari satu aset ke aset yang lain.

5 Petua Pocket Option Yang Harus Diikuti Setiap Pedagang
Berdagang aset yang anda tahu

Menetapkan strategi pengurusan wang dan risiko

Strategi pengurusan wang dan risiko tidak kurang penting daripada strategi perdagangan. Mereka akan membantu anda menguruskan baki dalam akaun anda dan juga memperoleh keuntungan yang stabil. Peraturan yang sangat terkenal mengatakan bahawa anda harus melindungi modal anda terlebih dahulu. Strategi pengurusan risiko memenuhi tujuan ini. Sebilangan perdagangan anda akan menang, ada juga yang kalah. Rahsianya adalah mempunyai lebih dari yang pertama sehingga anda tidak akan membersihkan akaun anda sepenuhnya.

Sebaik sahaja anda berjaya melakukan ini, anda boleh mula memikirkan menjana wang. Inilah sebabnya mengapa anda memerlukan strategi pengurusan wang yang baik. Ini berisi sekumpulan peraturan yang dirancang untuk membantu anda dalam membuat keputusan perdagangan yang tepat. Anda harus mengikuti rancangan untuk mengelakkan komponen emosi dalam proses perdagangan.

5 Petua Pocket Option Yang Harus Diikuti Setiap Pedagang
Ketahui cara melindungi modal anda terlebih dahulu

Ringkasan

Berniaga boleh menjadi perniagaan yang menguntungkan. Namun, anda harus memperlakukannya dengan teliti dan perlahan-lahan. Luangkan masa untuk belajar dan melaksanakan petua yang telah saya tulis hari ini. Lakukan analisis pasaran, fokus pada satu atau dua aset, kembangkan strategi perdagangan serta pengurusan wang dan risiko, dan ikuti perkembangan kalendar ekonomi. Tidak ada jalan pintas untuk berjaya.

Jangan lupa bahawa Pocket Option menawarkan anda ciri luar biasa dalam bentuk akaun demo percuma. Ia dikreditkan dengan wang tunai maya dan anda boleh menggunakannya selama yang anda perlukan. Kenali instrumen dan cuba strategi di sana. Setelah beberapa ketika, apabila anda merasa cukup yakin, beralih ke akaun Pocket Option secara langsung.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!
Tinggalkan komen
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!