5 Petua untuk Menjadi Profesional untuk Perdagangan yang Lebih Baik dengan Binary Option di Pocket Option - Bagaimana untuk Memenanginya?

5 Petua untuk Menjadi Profesional untuk Perdagangan yang Lebih Baik dengan Binary Option di Pocket Option - Bagaimana untuk Memenanginya?
Pada halaman ini, saya akan menunjukkan kepada anda Petua & Trik terbaik dan paling mudah untuk berdagang Pilihan Perduaan. Itu adalah nasihat untuk pemula atau pedagang maju. Dengan lebih daripada 10 tahun pengalaman dalam perdagangan, saya tahu apa yang saya maksudkan. Selalunya kesilapan yang sama mengapa peniaga kehilangan wang mereka ke pasaran.

Adalah penting untuk melalui semua langkah dan teknik di laman web ini kerana hanya satu kesilapan boleh menyebabkan anda kehilangan banyak wang:


1. Mengetahui risiko perdagangan (Risk management)

Jika anda mula berdagang, anda perlu mempertaruhkan wang di bursa saham untuk mendapatkan keuntungan. Selalunya fakta ini disalahertikan dan peniaga kurang mengambil berat tentang risiko. Binary Options sangat berisiko untuk berdagang kerana anda boleh kehilangan jumlah wang yang dilaburkan. Ini bermakna anda perlu mempunyai kadar hit yang lebih tinggi daripada 50% untuk membuat keuntungan dalam jangka masa yang lama.

Kadang-kadang terdapat kerugian untuk pedagang pemula atau lanjutan. Ia sentiasa boleh berlaku kepada anda kerana pasaran berbeza dan fleksibel dalam pergerakan harganya. Kadangkala anda kehilangan lebih daripada 10 dagangan berturut-turut. Itulah sebabnya anda memerlukan pengurusan wang yang bijak.
5 Petua untuk Menjadi Profesional untuk Perdagangan yang Lebih Baik dengan Binary Option di Pocket Option - Bagaimana untuk Memenanginya?

Pengurusan kewangan

Adalah penting untuk menggunakan dana anda dengan bijak. Ini bermakna anda harus melindungi akaun anda daripada serangan kerugian. Kebanyakan peniaga mempertaruhkan terlalu banyak wang daripada baki akaun mereka dan kemudian mereka tertanya-tanya mengapa mereka mula berdagang tidak rasional dan dengan emosi. Lebih sukar untuk kehilangan 100% baki akaun daripada 10%. Pengurusan wang yang bijak bermakna anda hanya mempertaruhkan 1% daripada baki akaun bagi setiap dagangan.

Contoh : Anda mendapat akaun dengan baki 10.000$. Risiko 1% ialah pelaburan $100 dalam setiap perdagangan. Itu membolehkan anda kehilangan lebih daripada 10 dagangan berturut-turut dan jadi lebih mudah untuk menerima kerugian.

Selain itu, anda harus sentiasa menggunakan jumlah wang yang sama untuk pelaburan anda (peratus baki akaun). Pedagang profesional mengetahui fakta ini dan mereka mengembangkan akaun mereka secara berterusan dan bukan dalam langkah besar.


2. Mulakan pelaburan dengan jumlah wang yang sedikit

Pada masa kini anda boleh mula berdagang dengan jumlah wang yang kecil seperti 10$. Pada pendapat saya, anda harus bermula dengan deposit kecil seperti 50$ atau kurang. Selepas anda berasa selesa dan membuat keuntungan dengan baki akaun yang kecil anda boleh melabur lebih banyak wang. Adalah penting untuk menyusun risiko jika anda berdagang dengan baik dan menguntungkan. Anda tidak sepatutnya melakukannya dengan cara yang sama. Itu boleh menjadi sangat buruk untuk wang hasil titik peluh anda.

Berapa banyak wang yang anda ingin danakan ke dalam akaun anda?
Itu soalan lain untuk peniaga. Seperti yang dinyatakan sebelum ini, saya sentiasa bermula dengan jumlah yang sangat kecil dalam akaun dagangan baharu. Selepas saya mendapat sedikit keuntungan, saya berasa selesa dan dapat melabur lebih banyak dana ke dalam akaun saya.


3. Pilih Broker Pilihan Perduaan yang dikawal selia

Petua lain untuk meningkatkan keputusan anda ialah memilih Broker Pilihan Perduaan yang dikawal selia. Ia lebih selamat untuk dana anda. Ini adalah kebenaran yang mengejutkan! Broker yang tidak dikawal kadangkala menipu pelanggan mereka. Itulah yang harus dielakkan oleh petua ini. Saya secara peribadi tidak boleh mempercayai syarikat yang tidak dikawal.

4. Membangunkan strategi dan peraturan perdagangan

Berdagang tanpa rancangan bukanlah idea yang baik. Setiap peniaga profesional mempunyai strategi sendiri. Dari pengalaman saya, bukan idea yang baik untuk menyalin strategi untuk 100% juga. Pertama sekali, anda harus berlatih berdagang dalam akaun demo untuk mendapatkan pengalaman baharu dalam pasaran. Selain itu, anda boleh mempelajari strategi dan mendapatkan pengetahuan yang lebih tinggi melalui pusat pendidikan broker atau internet.

Di tapak saya "Strategi Pilihan Perduaan" anda boleh belajar tentang kaedah terbaik saya untuk berdagang pasaran. Adalah penting untuk mendapatkan rutin perdagangan mengikut peraturan yang ketat. Ia sepatutnya merupakan sistem ringkas yang berfungsi dengan betul. Kesimpulannya, terdapat banyak strategi kerja yang baik di internet tetapi kebanyakan peniaga tidak mengikut peraturan dengan tepat. Sangat sukar untuk menukar peraturan yang tepat untuk manusia.

Buat senarai semak untuk rutin dagangan anda, saya akan memberi anda contoh:
 • Semak berita pasaran
 • Pukul berapa sekarang?
 • Pasaran mana yang dibuka?
 • Di manakah pembukaan pasaran?
 • Adakah terdapat sebarang harga sokongan dan rintangan dalam pasaran hari ini?
5 Petua untuk Menjadi Profesional untuk Perdagangan yang Lebih Baik dengan Binary Option di Pocket Option - Bagaimana untuk Memenanginya?
Secara peribadi, saya mendapat peraturan ketat untuk memasuki pasaran. "Strategi pelarian palsu" saya membolehkan saya berdagang hanya pada tahap tertentu dalam pasaran. Saya sedang mencari tinggi dan rendah dan menunggu waktu rehat. Itu sahaja yang saya lakukan. Sangat ringkas dan bersih. Tetapi sukar untuk mengikuti peraturan setiap kali kerana pasaran sentiasa bergerak dan mungkin memberi anda peluang lain untuk berdagang. Saya cuba mengabaikan peluang lain untuk mendapatkan hasil yang lebih baik daripada strategi saya.


5. Jangan lakukan overtrade

Ini adalah petua terakhir untuk berdagang Pilihan Perduaan yang berjaya. Overtrading adalah salah satu kesilapan yang paling biasa bagi pemula. Terutama untuk peniaga hari jangka pendek, sukar untuk tidak melakukan overtrade. Ini bermakna untuk berdagang dengan jumlah yang tinggi dalam banyak dagangan yang berbeza. Pada pendapat saya, anda harus membuat peraturan bahawa anda tidak berdagang lebih daripada jumlah tertentu dalam satu jam. Masalahnya ialah kepekatan kesedaran manusia.

Di samping itu, adalah penting untuk berehat daripada berdagang untuk mendapatkan imbasan dan berehat seketika. Dagangan jangka pendek adalah salah satu kaedah yang paling sukar untuk berdagang di pasaran. Harga sentiasa bergerak dengan sangat pantas dari satu hujung carta ke hujung yang lain. Saya mengesyorkan untuk berdagang maksimum 1 jam dan kemudian berehat selama 10 minit. Jangan menjadi ketagih dengan pasaran. Selalunya ia akan meletupkan akaun anda jika anda tidak berdagang secara rasional.
 • Hanya luangkan masa satu jam dengan berdagang pasaran
 • Berehat selepas itu
 • Mulakan semula selama satu jam
 • Perlu ada had masa harian dan had perdagangan


Bagaimana untuk Memenangi Opsyen Binari Setiap Masa?

Adakah anda pernah bertanya soalan ini kepada diri sendiri? Dari pengalaman saya, adalah mustahil untuk memenangi setiap perdagangan. Pedagang terbaik mendapat kadar hit lebih daripada 70%. Mereka juga mendapat dagangan rugi atau mogok. Ini semua tentang kebarangkalian untuk menang di pasaran. Kebarangkalian tidak boleh 100% kerana ada manusia lain yang bertindak balas terhadap pasaran. Anda tidak boleh membuat ramalan untuk 100% tentang tindak balas manusia.

Satu lagi kemungkinan untuk mendapatkan pengetahuan tentang kadar hit strategi anda adalah dengan melakukan penyelidikan dan menganalisis bar demi bar pergerakan harga terakhir. Lakukan sendiri dan anda akan mengetahui bahawa tidak ada pergerakan harga yang sama berlaku setiap kali. Di samping itu, anda tidak boleh mempercayai seseorang yang mengatakan bahawa dia sentiasa memenangi Pilihan Perduaan.

Kesimpulannya, kunci kejayaan adalah mengamalkan perdagangan dan mendapatkan lebih banyak pengetahuan tentang pasaran. Cara terbaik untuk berlatih ialah akaun demo percuma dengan wang maya. Ia mensimulasikan perdagangan wang sebenar dan anda berdagang tanpa sebarang risiko. Selepas anda mempelajari strategi yang terbukti caranya terbuka untuk mendapatkan wang yang banyak.

Apakah dagangan terbaik untuk pemula?

Binary Options ialah produk kewangan yang fleksibel. Anda boleh menyesuaikan perdagangan seperti yang anda mahukan sebelum anda mengklik butang panggilan atau letak. Tetapi apakah pilihan terbaik untuk pemula?

Dari pengalaman saya, saya mengesyorkan untuk pemula untuk tidak melakukan perdagangan jangka pendek seperti perdagangan 30 atau 60 saat. Ia terlalu pantas untuk pemula. Secara keseluruhannya, lebih mudah untuk menggunakan jangka masa yang lebih tinggi kerana anda mempunyai lebih banyak masa untuk bertindak balas terhadap pasaran. Pemula terlalu lambat untuk menonton carta 30 atau 60 saat. Tambahan pula, pemula harus memperdagangkan aset yang paling banyak didagangkan oleh broker mereka kerana mereka memberi mereka keuntungan tertinggi sebanyak 80-95%.
 • Elakkan dagangan 30 – 60 saat
 • Berdagang aset yang paling banyak didagangkan oleh broker anda
5 Petua untuk Menjadi Profesional untuk Perdagangan yang Lebih Baik dengan Binary Option di Pocket Option - Bagaimana untuk Memenanginya?

Semakan Petua dan Trik Pilihan Perduaan

Di laman web ini, saya menunjukkan kepada anda teknik yang berbeza untuk meningkatkan hasil dagangan anda dengan Pilihan Perduaan. Anda akan mendapat lebih banyak dagangan yang menguntungkan jika anda mengikuti petua dan helah saya. Kesimpulannya, terdapat banyak kesilapan yang berbeza yang dilakukan oleh peniaga. Selalunya mereka tidak tahu apa yang mereka lakukan dan kemudian mereka tertanya-tanya mengapa mereka kehilangan sejumlah besar wang.

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, ilmu adalah kunci kejayaan. Itulah sebabnya saya mencipta halaman ini untuk anda.
 • Pengurusan Risiko
 • Mulakan dengan jumlah yang kecil
 • Broker Terkawal
 • Strategi dan peraturan
 • Terlalu berdagang
Petua melengkapkan satu sama lain. Setiap peniaga yang buruk bermula dengan pengurusan risiko yang salah. Berhenti meningkatkan risiko jika anda kalah. Peniaga profesional meningkatkan risiko jika mereka menang. Tidak masuk akal untuk mempertaruhkan lebih banyak wang dalam mogok yang kalah. Ia akan menjadikan serangan yang kalah lebih besar. Sebaliknya, anda harus meningkatkan risiko dalam mogok yang menang. Mulakan dengan sedikit wang untuk dagangan pertama anda. Jika anda melakukannya dengan baik dan berasa selesa dengan platform, anda boleh meningkatkan risiko. Anda akan memperoleh lebih banyak keyakinan diri selepas anda memenangi beberapa dagangan berturut-turut. Itu membolehkan anda berdagang dengan lebih baik dan tepat.

Kebanyakan pemula bertanya: yang manakah Broker terbaik untuk Pilihan Perduaan? – Saya mengesyorkan menggunakan broker terkawal seperti Pocket Option. Lihat ulasan besar broker di laman web saya. Adalah penting bagi saya untuk menggunakan broker terkawal kerana saya tidak boleh mempercayai broker yang tidak dikawal. Saya mahu selamat dengan melabur wang dan tidak ditipu.

2 petua terakhir adalah menyokong antara satu sama lain. Dengan menggunakan strategi profesional anda tidak akan overtrade dalam pasaran. Peraturan dan pengetahuan yang ketat adalah kunci kejayaan dengan Pilihan Perduaan. Saya harap anda menikmati halaman ini dan anda akan membuat lebih sedikit kerugian perdagangan.
Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!
Tinggalkan komen
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!