Bagaimana untuk Berdagang Pilihan Perduaan dengan Penunjuk Fractals dalam Pocket Option

Bagaimana untuk Berdagang Pilihan Perduaan dengan Penunjuk Fractals dalam Pocket Option

Perkataan " fraktal " adalah daripada matematik kompleks, di mana ia digunakan untuk memanjangkan konsep dimensi pecahan teori kepada corak geometri dalam alam semula jadi.

Kami akan membincangkan cara menggunakan fraktal dalam perdagangan di mana merujuk kepada corak berulang yang berlaku di tengah-tengah pergerakan harga yang lebih besar yang lebih huru-hara. Perkataan "fraktal" bermaksud "patah" atau "patah". Sebagai alat perdagangan, penunjuk fraktal telah diperkenalkan oleh Bill Williams, pencipta penunjuk Alligator. Williams Fractal ialah penunjuk yang bertujuan untuk mengesan titik pembalikan (tinggi dan rendah) dan menandakannya dengan anak panah. Fraktal atas dan fraktal bawah mempunyai bentuk tertentu. Penunjuk Williams Fractal membantu pengguna menentukan arah mana harga akan berkembang. Williams mengesyorkan menggunakan penunjuk Alligator dan Fractals bersama-sama. Isyarat panjang adalah jika fraktal berada di atas gigi buaya dan isyarat pendek jika fraktal berada di bawah gigi buaya.

Penunjuk fractals datang standard pada platform dagangan kamiTerminal Pilihan Poket Tidak perlu menjalankan muat turun penunjuk fraktal kerana ia sudah tersedia untuk anda.

Langkah pertama yang anda ingin lakukan ialah, sudah tentu, letakkan penunjuk penting ini pada carta anda.

Ini bermakna peniaga tidak perlu memburu corak. Gunakan penunjuk pada carta, dan perisian akan menyerlahkan semua corak. Apabila melakukan ini, peniaga akan melihat masalah segera: corak ini berlaku dengan kerap.


Penampilan dan tetapan

Fraktal menunjukkan bahagian bawah atau atas. Penunjuk fraktal asas terdiri daripada sekurang-kurangnya 5 bar. Oleh itu, apabila anda melihat fraktal di sini ialah apa yang mungkin berlaku untuk ia muncul:
Bagaimana untuk Berdagang Pilihan Perduaan dengan Penunjuk Fractals dalam Pocket Option
Apa yang berlaku di sini ialah fraktal membentuk tinggi baru kepada fraktal sebelumnya dan oleh itu membuat fraktal naik muncul pada lilin.


Bagaimana untuk menggunakan Fractal?

Di sinilah semua keajaiban berlaku. Fraktal paling baik digunakan bersama dengan penunjuk atau bentuk analisis lain. Penunjuk pengesahan yang biasa digunakan dengan fraktal ialah buaya. Ia adalah alat yang dibuat dengan menggunakan berbilang purata bergerak. Pada carta di bawah ialah aliran menaik jangka panjang dengan harga kekal di atas gigi buaya (purata pergerakan pertengahan). Memandangkan arah aliran meningkat, isyarat kenaikan harga boleh digunakan untuk menjana isyarat beli. Sistem ini menyediakan entri, tetapi terpulang kepada peniaga untuk mengawal risiko.

Fraktal tidak boleh digunakan secara bersendirian untuk sistem perdagangan atau strategi. Adalah disyorkan untuk menggunakannya dalam kombinasi dengan penunjuk, pengayun dan alat lain.
  • Pertama, banyak fraktal ke arah tunggal menunjukkan kekuatan arah aliran. Dalam erti kata lain, "anak panah" memberi anda titik rujukan di mana anda boleh membuka kedudukan.
  • Kedua, penunjuk ini bagus untuk puncak. Oleh itu, memberi perhatian kepada fraktal, anda boleh mengenal pasti puncak berganda, bahagian bawah berganda, kepala dan bahu, dsb.
  • Ketiga, fraktal mungkin menunjukkan pembalikan arah aliran semasa.


Berdagang pada Strategi Fraktal

Walaupun tidak digalakkan untuk menggunakan fraktal sahaja, sesetengah peniaga memohon untuk rejim turbo untuk membeli sejumlah besar kontrak dengan tempoh tamat minimum.

Strateginya mudah:
  • Pilihan CALL dibeli jika harga melebihi fraktal sehingga terakhir.
Bagaimana untuk Berdagang Pilihan Perduaan dengan Penunjuk Fractals dalam Pocket Option
  • Pilihan PUT, sebaliknya, mesti dibeli apabila harga jatuh di bawah fraktal bawah terakhir.
Bagaimana untuk Berdagang Pilihan Perduaan dengan Penunjuk Fractals dalam Pocket Option
Tempoh tamat adalah minimum - masa pembentukan satu lilin.

Berdagang fraktal jangka pendek ke arah yang jangka panjang. Fokus pada isyarat perdagangan panjang semasa aliran menaik yang lebih besar dan fokus pada isyarat perdagangan pendek semasa aliran menurun yang lebih besar.

Lebih Banyak Syor tentang Fraktal:
  • Fraktal paling baik digabungkan dengan penunjuk atau strategi lain. Mereka tidak boleh dipercayai secara berasingan.
  • Fraktal adalah penunjuk yang ketinggalan.
  • Semakin lama tempoh masa carta, semakin dipercayai pembalikan. Ia juga penting untuk ambil perhatian bahawa semakin lama tempoh masa, semakin rendah bilangan isyarat yang dijana.
  • Plot fraktal dalam berbilang bingkai masa.
Fraktal mungkin alat yang berguna apabila digunakan bersama dengan penunjuk dan teknik lain. Fraktal boleh digunakan dalam pelbagai cara, dan setiap peniaga mungkin mencari variasi mereka sendiri. Menggunakan penunjuk buaya ialah satu pilihan, dan satu lagi menggunakan tahap anjakan Fibonacci.
Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!
Tinggalkan komen
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!