Cara Memaksimumkan Keuntungan Anda dan Mengurangkan Risiko dalam Pocket Option

Cara Memaksimumkan Keuntungan Anda dan Mengurangkan Risiko dalam Pocket Option

2 Pilihan Perduaan untuk Mengurangkan Risiko dan Meningkatkan Keuntungan. Ia dipanggil perdagangan straddle atau lindung nilai, dan melibatkan mengambil dua kedudukan pilihan binari dalam aset yang sama. Ia berpotensi untuk mengurangkan risiko, dan menggandakan keuntungan anda. Begini cara melakukannya. Anggap pilihan panggilan dan letak yang mempunyai pembayaran 80%.

Langkah 1. Perdagangan Awal

Seperti mana-mana perdagangan pilihan binari, pilih aset dan pilih arah anda. Katakan harga baru sahaja menerobos di atas garis arah aliran menurun yang menunjukkan aliran menurun telah tamat dan harga boleh mula bergerak lebih tinggi. Beli pilihan panggilan.

Jika harga terus berjalan memihak kepada anda, anda tidak perlu berbuat apa-apa. Lukis garis arah aliran pada aliran menaik baharu dan selagi harga kekal di atas garis arah aliran itu, anda tiada apa-apa lagi yang perlu dilakukan kerana pilihan anda akan tamat tempoh dalam wang tersebut.

Jika harga jatuh di bawah garis arah aliran menaik sekalipun, anda perlu membuat dagangan lain.


Langkah 2. Menentang Perdagangan

Anda berada dalam pilihan panggilan kerana harga semakin meningkat memihak kepada anda. Kemudian ia memecahkan garis arah aliran yang menunjukkan pembetulan atau aliran menurun yang berpotensi bermula. Kami kini tidak tahu sama ada perdagangan panggilan kami akan selesai dalam wang. Oleh itu, apabila harga menembusi di bawah garis arah aliran kita membeli opsyen jual. Dengan cara ini jika harga terus menurun kita akan mendapat keuntungan daripada opsyen jual.

Senario
  • Jika harga terus meningkat pada perdagangan pertama, maka tiada perdagangan kedua. Harga memihak kepada anda dan anda membuat $80 pada pelaburan $100.
  • Jika dagangan pertama keluar daripada wang serta-merta dan terus menjadi arah aliran terhadap anda, anda tidak melakukan apa-apa. Ia mungkin berbalik arah dan menghasilkan keuntungan $80, atau jika habis daripada wang anda kehilangan $100.
  • Jika terdapat pembalikan maka anda mengambil perdagangan kedua:
Jika harga tamat di atas harga mogok panggilan, dan di bawah harga mogok jual, anda menang pada kedua-dua dagangan, menjaringkan $160 ($200 dilaburkan)

Jika harga tamat di bawah mogok panggilan, anda kehilangan $100 semasa panggilan. Tetapi harga akan berada di bawah harga put, menghasilkan keuntungan $80. Jadi anda hanya kehilangan $20 berbanding $100 yang dipertaruhkan pada perdagangan panggilan asal.

Jika harga tamat di atas bantahan jual, anda kehilangan $100 pada jual, tetapi harga akan melebihi bantahan panggilan, menghasilkan keuntungan $80. Oleh itu, anda hanya kehilangan $20 berbanding $100 jika anda hanya mengambil satu dagangan jual.

Ia akan menjadi peristiwa yang agak jarang berlaku, tetapi berkemungkinan anda boleh kalah pada kedua-dua dagangan. Harga perlu digergaji dan didagangkan di bawah mogok panggilan pada masa panggilan tamat dan kemudian melonjak di atas harga mogok yang diletakkan pada tamat tempoh tersebut. Ini tidak mungkin berlaku, tetapi mungkin. Untuk mengelakkan perkara ini, pastikan terdapat sedikit jarak antara harga yang anda beli dengan harga yang anda beli.


Fikiran Akhir

Strategi ini membuahkan hasil jika harga menetap di antara harga panggilan dan harga jual anda. Lebih besar kawasan antara harga panggilan dan harga jual, lebih besar kemungkinan senario ini berlaku. Jika panggilan dan put anda hanya 5 pip dalam EUR/USD, itu adalah kawasan yang sangat kecil untuk harga diselesaikan. Tetapi jika panggilan dan put anda adalah 30 pip, itu menyediakan kawasan yang lebih luas untuk harga diselesaikan dalam, lebih berkemungkinan menghasilkan keuntungan pada kedua-dua dagangan.

Jika perdagangan pertama anda sangat jauh dalam wang, dan tidak mungkin tamat tempoh wang, maka tidak ada sebab sebenar untuk mengambil perdagangan kedua. Anda lebih baik hanya mengambil 80% anda pada satu perdagangan daripada mengambil perdagangan kedua yang bertentangan dengan momentum semasa.

Hanya ambil dagangan kedua jika kelihatan seperti harga sedang menterbalikkan–garis aliran boleh menjadi alat yang berguna di sini–kerana dengan cara ini anda melindung nilai pertaruhan anda. Disebabkan pembalikan tidak diketahui jika perdagangan pertama akan menguntungkan, jadi dengan mengambil perdagangan kedua ke arah yang bertentangan anda mengurangkan risiko anda jika hanya satu selesai dalam wang, dan anda menggandakan jika kedua-duanya selesai dalam wang.
Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!
Tinggalkan komen
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!