Strategi Pilihan Perduaan Turbo dalam Pocket Option

Strategi Pilihan Perduaan Turbo dalam Pocket Option
Strategi turbo boleh mengurangkan masa untuk berdagang dengan ketara dan meningkatkan keuntungan aktiviti dagangan anda. Lagipun, keuntungan boleh dibuat dengan bantuan kontrak jangka pendek ini setiap 60 saat! Satu-satunya perkara yang perlu dilakukan ialah belajar bagaimana untuk menentukan arah mana harga akan bergerak dalam minit seterusnya - naik atau turun. Strategi turbo mempunyai beberapa kelemahan. Sebagai contoh, ia terdedah kepada kebisingan pasaran kerana perdagangan dilakukan pada jangka masa yang paling rendah. Untuk menghapuskan bunyi bising, peniaga pilihan turbo menggunakan beberapa penunjuk dalam kombinasi.


Bagaimana untuk menyediakan penunjuk untuk perdagangan turbo?

Strategi turbo menggunakan dua penunjuk teknikal yang tersedia di platform Pocket Option:
  • Purata pergerakan – ia menunjukkan arah utama pergerakan harga.
  • Pengayun Hebat – ia menunjukkan kekuatan perubahan harga.
Idea asas di sebalik strategi turbo untuk berdagang pada pembalikan arah aliran. Itulah sebabnya kami memerlukan Pengayun Hebat untuk mengesahkan mengesahkan isyarat. Klik pada butang yang sesuai dan aktifkan penunjuk dengan parameter lalai. Dalam tetingkap berasingan di bawah carta, anda akan melihat histogram dibahagikan dengan sifar.
Strategi Pilihan Perduaan Turbo dalam Pocket Option
Kami memerlukan tiga Purata Pergerakan untuk menjana isyarat untuk membeli kontrak. Parameter untuk MA adalah seperti berikut: EMA 25, EMA 18 dan WMA 7. Untuk menetapkan tetapan di atas, anda perlu mengklik pada ikon pensel oleh setiap MA. Nyatakan tempoh semasa memilih purata bergerak yang sesuai.

Tetapkan dua EMA kepada warna yang sama (kuning) dan jadikan WMA merah. Gunakan carta candlestick Jepun dan tetapkan jangka masa – 30 saat. Jika anda seorang pemula dalam pilihan binari, mulakan dengan pasangan mata wang sebagai aset.


Bagaimana untuk membeli kontrak strategi turbo?

Selepas persediaan, anda boleh mula berdagang pilihan binari. Biar saya ingatkan anda bahawa asas strategi adalah untuk berdagang secara pembalikan. Apabila WMA merah bersilang kedua-dua EMA hijau dalam satu arah ia adalah isyarat untuk membeli kontrak. Pengesahan adalah bahawa Oscillator Hebat bergerak dari satu separuh ke satu lagi pada histogram yang menunjukkan pembalikan arah aliran.

Perhatian! WMA mesti melintasi kedua-dua garisan EMA. Jika ia melepasi EMA 25 tetapi tidak mencapai EMA 18, adalah terlalu awal untuk memasuki perdagangan.

Jadi, algoritma tindakan adalah seperti berikut:
  • CALL apabila WMA melintasi kedua-dua EMA dari bawah ke atas, dan histogram bertukar dari negatif ke positif.
Strategi Pilihan Perduaan Turbo dalam Pocket Option
  • PUT apabila WMA melintasi kedua-dua EMA dari atas ke bawah, dan Oscillator Hebat bergerak ke kawasan negatif (bawah).
Strategi Pilihan Perduaan Turbo dalam Pocket Option
Perdagangan turbo dijalankan pada jangka masa 30 saat.

Dalam kes ini, tempoh tamat tidak boleh melebihi satu minit.

Menggunakan strategi turbo pada pilihan binari, anda akan dapat membuat beberapa dagangan sehari, mendapat peningkatan yang stabil dalam deposit anda. Walau bagaimanapun, memandangkan dagangan dijalankan pada jangka masa yang lebih rendah, jangan lupa tentang pengurusan risiko. Strategi untuk pilihan turbo memerlukan kawalan yang lebih besar ke atas pengurusan modal perdagangan. Untuk berdagang dengan nisbah optimum keuntungan dan risiko, gunakan tidak lebih daripada 2% daripada jumlah dalam akaun anda untuk membuat kesimpulan setiap transaksi.
Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!
Tinggalkan komen
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!